Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier
Prisvärt ljusbord för skolor och enklare teater
Det finns många situationer där våra kunder efterfrågar enklare ljusutrustning för scen och teatersammanhang.  Ofta i skolor eller föreningar där budgeten är starkt begränsad. Här tittar vi på Chauvet Stage Designer 50 som ett prisvärt alternativ.
Zonmixer och väggpaneler i mindre gym
Kan man bygga ett enkelt ljudsystem där användaren kan välja mellan olika musikkanaler och styra volymen från väggpaneler i varje rum? Absolut! Företagshälsan i Sävsjö är ett exempel på en kund som valde följande lösning.
Bluetoothmottagare med väggmonterad tryckknapp
I föregående inlägg så nämnde jag möjligheten att använda en blåtandsmottagare med extern väggmonterad tryckknapp för att para ihop telefonen med mottagaren. Här följer en beskrivning om hur man gör.
Användarvänlig ljudanläggning för mindre gym
Hur gör man för att skapa en användarvänlig ljudanläggning för ett mindre gym? Den frågan får vi ganska ofta och här kommer vi att visa ett exempel.
Inbyteskampanj och nya regler för trådlösa mikrofoner

Från och med början av 2018 så gäller nya frekvensregler kring användningen av trådlösa mikrofoner. Vi har just nu en inbyteskampanj som innebär att man kan köpa nya system för halva priset vid inbyte.

Black Friday - på annat sätt

Idag är det Black Friday - precis som alla fredagar här på kontoret. I alla fall när det gäller kaffet. Men för dig som ändå har gått och väntat på den här helgen och spanat in någon speciell produkt. Slå en pling eller skicka ett mail så kollar vi om det går att göra någon specialdeal.

Orderkommentar
Lägg till rabattkod