Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier
Inför Photokina 2012
Imorgon börjar Photokina som är världens största fotomässa. Kontoret kommer därför att ha begränsad tillgänglighet på telefon under tisdag-onsdag och helt stängt under torsdag-fredag. Många leveranser kommer dock att rulla som vanligt och mail kommer att besvaras löpande om än med lite fördröjning. Räkna med många rapporter från mässan!
Produktvisning på modellfototräff
Under fredag-tisdag så är det åter dags för modellfototräff i Mariannelund ("Smålandsträffen"). Jag kommer att besöka träffen på Lördag för att bland annat att ha med mig Innovatronix nya Explorer XT3 och Mini för den som vill testa.
Scott Kelby
I Scott Kelbys senaste bok kan du läsa om hur han använder studioblixtar och ljusformare från Elinchrom i praktiken. Boken är tydligt skriven med handfasta råd och instruktioner gällande utrustning, användning och retuschering.
D-Lite it, Uppdaterade modeller från Elinchrom
Nu introducerar Elinchrom nästa generation av D-Lite: Elinchrom D-Lite it. Nyhet för D-Lite it är inbyggd Skyport radiosynk mottagare med synktider upp till 1/250s, EyeCell- (smart slavcell med inlärningsfunktion), inbyggd termostatstyrd fläkt, ny design med kraftigare skal och inställningsljus med valbara lägen max eller min samt proportionellt.
Walimex Pro VC-serien blir kompatibel med Explorer XT !
Idag fick vi ett mycket glädjande besked! Walimex Pro VC-400 och 600 blir framöver kompatibla med Innovatronix Explorer XT !  Så fort vårt nuvaran...
Orderkommentar
Lägg till rabattkod