Boströms Ljud & LjusBoströms Ljud & LjusBoströms Ljud & Ljus

Om företaget

Företagsskylt


Vi hjälper dig att hitta rätt produkter!  

Boströms Ljud & Ljus är sedan många år ett rent postorderföretag utan fysisk butik och har arbetat med postorderförsäljning under närmare 20 års tid. När du ringer kommer du till försäljningskontoret i Sävsjö som ligger på småländska höglandet ca 2,5 mil från Vetlanda.  I Sävsjö jobbar vi i en lugn och vacker miljö och dagens teknik och logistik gör att vi med framgång kan hålla korta leveranstider över hela Sverige. Vår målsättning är att presentera ett brett sortiment där vi har valt ut de mest prisvärda produkterna från en rad kända importörer. Hos Boströms handlar du alltid utrustning till riktiga postorderpriser!  Observera att e-butiken trots sin omfattning endast visar en bråkdel av vårt sortiment. Ring alltid och fråga efter det du söker om du inte hittar produkten online.        


Kunder  

Vi är tacksamma och stolta över förtroendet att ha återkommande kunder där vi i många fall har fått leverera utrustning under 10-15 års tid!   2019 så återfinns en stor del av våra proaudio och ljuskunder inom träningsanläggningar, hotell & konferens, kyrkor och musik / teaterverksamhet men omfattar givetvis en hel del privatkunder som är minst lika välkomna! En stor kundkategori består också av enheter inom kommun, stat och landsting där vi exempelvis arbetar med skolor, Försvarsmakten, sjukhus, museer, offentliga anläggningar mm.    


Nya produkter och nya kunder med studioblixtar.se  

2006 utökade vi sortimentet med studioblixtar och foto/videobelysing med tillbehör. Vår tidigare sida studioblixtar.se är numera helt integrerad i huvudbutiken för att underlätta både vid administration och för våra kunder.   Boströms Ljud & Ljus har tidigare varit svensk importör för varumärken som Walimex och Walimex Pro men är idag huvudsakligen återförsäljare för välkända varumärken som Elinchrom, Lastolite, Colorama, Gossen och Sekonic vilket gör att vi täcker allt från nybörjare och hobbyfotografer till yrkesfolk.Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Lägg till i önskelistaBläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Tillbaka till butiken

Lägg till ordernot Redigera ordernot
Lägg till en kupong

Lägg till en kupong

Rabattkoden fungerar i kassan